Siirry pääsisältöön

Kesätyöhaku 2008

Kesätyöhaku vuodelle 2008 on käynnissä. Kesätyöhaussa laitoksen tutkimusryhmät hakevat itselleen kesätyöntekijöitä.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi tutkimusryhmien omien ohjeiden mukaisesti. Voit valita mihin tutkimusryhmiin haluat hakea ja voit hakea useampaankin tutkimusryhmään. Huomioi, että haun päättymispäivä ja hakuohjeet saattavat vaihdella tutkimusryhmästä riippuen. Lähetä tai täytä hakemuksesi tutkimusryhmän ohjeiden mukaisesti. Kysymykset ja hakemukset voi osoittaa tutkimusryhmän yhteyshenkilölle. Tutkimusryhmästä riippumatta vapaamuotoisiin tai web-pohjaisiin hakemuksiin on suositeltavaa liittää ansioluettelo ja ajantasainen opintosuoritusote. Hakemuksessasi on hyvä mainita miksi haet kesätöihin juuri kyseiseen tutkimusryhmään ja mitkä tutkimusaiheet olisivat mielestäsi kiinnostavia.


Automaation tietotekniikan tutkimusryhmä

Automaation tietotekniikan tutkimusryhmä tarjoaa joustavan mahdollisuuden opiskelun ja ammattiharjoittelun yhdistämiseen. Tehtävät vaihtelevat opetuksesta ja opetusympäristöjen kehittämisestä uusimpien teknologioiden pilotointiin tutkimusprojekteissa. Oletko kiinnostunut yhdestä tai useammasta tehtäväkentästämme:

  • Mallipohjainen ohjelmistokehitys
  • Teollisuuden tietojärjestelmät, toimintaprosessit ja tiedon integrointi
  • Semanttisen tiedonkäsittelyn teollisuussovellukset
  • Automaatiojärjestelmät, kunnonvalvonta ja monitorointi

Arvostamme työkokemusta ja harrastuneisuutta, mutta kaikkea ei tarvitse osata etukäteen. Tekijällä tulee olla mielenkiintoa perehtyä uusiin teknologioihin, koska työn tavoitteena on tuottaa demoja, sovelluksia tai ympäristöjä. Kesätöitä on tarkoitus jatkaa joustavilla työajoilla opiskelun ohessa. Työ liittyy yhteen tai useampaan seuraavista aktiviteeteista:

  • kurssien assarointi
  • opetusympäristöjen kehittäminen
  • tutkimusprojektien tekninen tuki

Hakuohjeet

  • Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, jossa kerrot lyhyesti miten opintosi ja kiinnostuksen kohteesi liittyvät joihinkin yllämainituista tehtäväkentistä. Ilmoita myös vuosikurssi ja pääaineesi. Opintorekisteriote on hyvä olla liitteenä.
  • Yhteyshenkilö Pekka Aarnio <etunimi.sukunimi@tkk.fi>


Autonomisten järjestelmien tutkimusryhmä

Hakuaika on päättynyt 29.2.2008. Olemme täyttäneet haussa olleet kesätyöpaikkamme. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille mielenkiinnosta Autonomisten järjestelmien tutkimusryhmää kohtaan.

Projektitilanteesta riippuen tarjoamme uusia työmahdollisuuksia pitkin vuotta. Jos diplomityö on ajankohtainen tai osa-aikainen työskentely opiskelun ohessa kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä tutkimusryhmän henkilökuntaan.


Systeemitekniikan tutkimusryhmä

Hakuaika on päättynyt 2.3.2008 ja valinnat on tehty. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!

Projektitilanteesta riippuen tarjoamme uusia työmahdollisuuksia pitkin vuotta. Jos diplomityö on ajankohtainen tai osa-aikainen työskentely opiskelun ohessa kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä tutkimusryhmän henkilökuntaan.