Diplomityöntekijä ProServe tutkimushankkeeseen, haku 27.2.2012 mennessä

Julkaistu 10.2.2012

Diplomityöntekijä Aalto-yliopiston Automaatio- ja systeemitekniikan laitokselle

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun Automaatio- ja systeemitekniikan laitoksella on käynnissä ProServe -tutkimushanke, jonka tavoitteena on luoda yleisiä palvelumalleja, joiden avulla voidaan mallintaa erilaisia palveluyrityksissä eteen tulevia ongelmia. Hankkeessa tutkimusosapuolina toimivat Aalto-yliopisto ja VTT. Lisäksi hankkeessa on mukana useita teollisuus- ja palveluyrityksiä.

ProServe -tutkimushankkeeseen haetaan nyt määräaikaiseen työsuhteeseen diplomityöntekijää. Diplomityön alustava aihe on ’Monitasoinen palvelumalli verkottuneille palveluyrityksille’. Työssä luodaan systeemidynaaminen malli verkottuneista palveluyrityksistä ja tehdään mallille herkkyystarkastelu sekä optimointi. Aihetta on mahdollista muokata hakijan osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista riippuen. Tehtävä edellyttää perustietoja automaatio- ja systeemitekniikasta sekä systeemidynamiikan osaamista. Lisäksi yleinen mallinnuskokemus on eduksi. Palveluliiketoiminnan tuntemusta ei edellytetä, mutta se katsotaan eduksi.

Tutkimus suoritetaan osana kokenutta tutkimusryhmää sekä tiiviissä yhteistyössä VTT:n ja yritysten kanssa. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään maanantaina 27.2.2012 sähköisesti henkilöstösihteeri Mirjam Hirvoselle, mirjam.j.hirvonen(at)aalto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa TkT Jean-Peter Ylén, peter.ylen(at)aalto.fi, puh. +358 40 507 7474.

Automaatio- ja systeemitekniikan laitos toimii Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen TUAS-talossa, osoitteessa Otaniementie 17.