Tutkimusapulainen systeemitekniikan tutkimusryhmään, haku 17.2.2012 mennessä

Julkaistu 1.2.2012

TUTKIMUSAPULAINEN Aalto-yliopiston Automaatio- ja systeemitekniikan laitokselle

Systeemitekniikan tutkimusryhmässä käynnistyi vuoden 2012 alussa kaivosteollisuuteen keskittyvä SOREX-tutkimushanke, jonka yhtenä tavoitteena on hyödyntää uudella tavalla dynaamista prosessisimulaattoria. Hankkeessa tutkitaan vaahdotusrikastamon simulointia oikean prosessin rinnalla siten, että simulaattori seuraa prosessin tilaa mahdollisimman tarkasti. Simulaattoria sovelletaan prosessioperaattorin apuvälineenä mm. ohjauspäätösten teossa sekä tuottamaan virtuaalimittauksia prosessista. Toisena keskeisenä alueena projektissa ovat mineraalianalyysimenetelmät, joiden avulla kehitetään nopeampaa malminanalysointitekniikkaa.

Haemme SOREX-tutkimushankkeeseen tutkimusapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen kesäharjoittelijaksi ajalle kesäkuu-elokuu 2012. Tehtävä edellyttää perustietoja automaatio- ja systeemitekniikasta. Sovellusalueen (kaivosteollisuus, vaahdotusrikastus) tuntemusta ei edellytetä, mutta se katsotaan toki eduksi. Tutkimusta tehdään kokeneessa tutkimusryhmässä.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään perjantaina 17.2.2012 sähköisesti Olli Haavistolle (etunimi.sukunimi@aalto.fi), joka vastaa myös tehtävää koskeviin kysymyksiin. Automaatio- ja systeemitekniikan laitos toimii Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen TUAS-talossa, osoitteessa Otaniementie 17.