Tutkintorakenteen uudistus 2005

Siirtyminen opiskelemaan vuoden 2005 tutkintosäännön mukaisesti

Vuoden 1995 tutkintosäännön mukaisesti opiskelevilla on oikeus siirtyä opiskelemaan vuoden 2005 tutkintosäännön mukaisesti. Uuteen tutkintorakenteeseen siirtyminen on suositeltavaa, jos opinnot ovat aivan alussa, tai jos opiskelija tarvitsee kandidaatintutkinnon esimerkiksi siirtyäkseen toiseen ylempään tutkinto-ohjelmaan. Tutkintosääntöä vaihdettaessa opiskelijan tulee laatia henkilökohtainen opintosuunnitelma. Korvaavuuksia mietittäessä tulee käyttää apuna P- ja O-moduulien korvaavuustaulukkoa pdf sekä tarvittaessa LPM-listaa pdf. Lisätietoja uuteen tutkintosääntöön siirtymisestä saa laitoksen opintoneuvojalta ja opintojen suunnittelijalta.

Korvaavuustaulukot

Automaatio- ja systeemitekniikan tutkinto-ohjelma

Palaute

Palautetta ja kysymyksiä AUT-tutkinto-ohjelman tutkinnonuudistuksesta voi lähettää opintoasioiden suunnittelijalle: annika.salama@aalto.fi mailto