Siirry pääsisältöön

Kandidaatintyön muotoseikat

Yleistä

Kandidaatintyön tulee olla esitystavaltaan hyvin jäsennelty. Lisäksi sen sen tulee olla sekä tyylillisesti että kielellisesti viimeistelty ja moitteeton. Ulkoasultaan työn tulee olla lisäksi typografisesti asiallinen ja tarpeettomia tyylillisiä erikoisuuksia tulee välttää. Työn tekstiosassa tulee esittää vain työn kannalta olennaiset kuvat tai taulukot. Muut kuvat ja taulukot voidaan esittää liitteissä.

Kirjoittamisohjeita ja esimerkkejä löytyy kandidaattityöryhmän muistiosta ”Kandidaattiseminaarin ja kandidaatintyön toteuttaminen uudessa tutkintorakenteessa”, joka on saatavilla täältä pdf. Muotoseikkojen esittely alkaa muistion sivulta viisi.

Kirjoittamisohjeita, kandidaattityöryhmän muistiosta ”Kandidaattiseminaarin ja kandidaatintyön toteuttaminen uudessa tutkintorakenteessa” pdf.

Kandidaatintyön opinnäytepohjia / esimerkkejä: pdf pdf ps.

Kandidaatintöiden kansittamisesta

Pakollinen tallennusmuoto on sähköinen tallennus (pdf), jonka tulee tarkemmin ohjeistamaan kirjasto (kirjasto myös huolehtii arkistoinnista). Kandidaatintöistä tallennetaan myös jollakin tavalla niputettu paperiversio (tiedekunnassa).